martes, 17 de mayo de 2011

L'ascens dels totalitarismes feixista i nazi

Som Lorena, Carolina i Amanda de Primer de Batxillerat de la Florida i hem realitzat un mapa mental que ens ha resultat molt útil ja que hem aprés el per què les de les democràcies van caure durant l'Europa d'entreguerres (1919-1939) i per què van pujar els totalitarismes al poder, a més, hem treballat també les bases socials i les característiques del feixisme.
S'hem organitzat de la millor manera possible. Cal dir que el primer dia estàvem les tres fent el mapa mental però ja a partir del segon dia, al vore la quantitat de feina que havíem de fer, decidírem que mentre Lorena i Carolina elaboraven el glossari amb totes les definicions possibles i buscaven imatges, Amanda anava fent el mapa mental. A més, entre totes anàvem buscant vídeos relacionats amb el tema del mapa mental.
El principal avantatge d'aquest treball és el fet que si aprofites el treball et pot resultar molt útil per al futur o també pot ser profitós per a altres persones.
La dificultat més important i l'única que hem tingut és que hem utilitzat un programa que no havíem usat mai i per tant ens ha resultat difícil adaptar-nos.

Aquest mapa mental tracta de l'ascens dels totalitarismes (feixista i nazi), concretament, tracta per una part, les causes de les democràcies en l'Europa d'Entreguerres que van provocar el triomf de les dictadures, i per l'altra part, tracta del feixisme, s'explica les seues característiques i les seues bases socials.

3 comentarios:

  1. Hola. Cal que poseu la URL del mapa mental per poder vore'l còmodament en pantalla gran, val?. Si no sabeu com, ja ho pergunteu. Gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Hola. Cal que enmarqueu els conceptes i resaltar-los per a un millor disseny i visualització del mapa.

    ResponderEliminar
  3. Hola, heu fet un bon trebaal, encara que la visualització del mapa es pot millorar (enmarcar, tamany de la lletra, resaltar...). Bona utilització de les notes i bona sel.lecció de vídeo.

    ResponderEliminar